Newsletter nr.04 - Iunie 2012

LINK News cu img.



Scrisoare de informare nr.04
Iunie  2012

Dragi prieteni IMPACT Valea Cetatii,                                                      

          Har si pace voua de la Dumnezeu Tatal si de la Domnul nostru Isus Hristos! Bucurati-va ca Dumnezeul nostru, Dumnezeul oricarui har, care ne-a chemat in Hristos Isus la slava Sa vesnica, lucreaza in noi desavarsire, intarire, ne da putere si ne face neclintiti! A lui sa fie slava si puterea acum si toata vesnicia!!!
        Ce se mai intampla la IMPACT Valea Cetatii???
Ultima perioada din viata bisericii noastre a fost marcata de dorinta de a creste impactul nostru in randul oamenilor din Racadau (Valea Cetatii). Cu ajutorul lui Dumnezeu, am facut cateva lucruri prin care am vrut sa atingem toate categoriile de varsta si de populatie din acest cartier.
Clubul de copii Micii Exploratori
Inca din martie am reinceput intalnirile clubului de copii Micii Exploratori, numai ca pentru sezonul acesta ne-am propus ca ele sa aiba loc in fiecare sambata. Dumnezeu ne-a ajutat in privinta asta. S-a format un grup compact de copii care participa regulat la intalnirile clubului si credem ca in ultimele luni s-a depus o marturie frumoasa in randul copiilor din cartier despre Dumnezeu prin lectiile despre explorare care au avut fiecare in parte cate o aplicatie spirituala.
Centrul de tineret  „ It’s Ours”
Incepand cu luna mai, am inceput sa organizam intalniri speciale pentru tineri. Ne-am bucurat sa vedem tineri, crestini si necrestini, jucandu-se, relationand si petrecand timp frumos impreuna. Ne rugam lui Dumnezeu pentru idei sa folosim cu intelepciune si generozitate spatiul pe care il avem in aceasta privinta!  Chiar sambata trecuta am avut o seara de film. FACING THE GIANTS ne-a provocat la o traire in voia si prin puterea lui Dumnezeu!!!                   
Actiuni publice evanghelistice
Prin harul lui Dumnezeu si bunavointa autoritatilor locale din Brasov, am obtinut o aprobare pentru actiuni publice evanghelistice pentru fiecare week-end din perioada 19.05-15.07 2012. In fiecare week-end am fost in Parcul Trandafirilor cu intalniri speciale pentru copii, concerte de muzica crestina si evanghelizari publice. Ne rugam ca Dumnezeu sa foloseasca toate aceste lucruri pe care le facem pentru cercetarea oamenilor din cartier, intoarcerea lor la El si proslavirea Numelui Sau.
Motive de multumire
            Ii suntem foarte recunoscatori lui Dumnezeu pentru anul care a trecut. Anul bisericesc 2011-2012 de la IMPACT Valea Cetatii se va incheia la sfarsitul lunii iulie cu o intalnire de evaluare si planificare pentru viitor. Ii suntem multumitori lui Dumnezeu pentru tot ce a facut si pentru tot ce ne-a dat in acest an! Ii multumim lui Dumnezeu pentru fiecare persoana membra si implicata in lucrarea de aici. De asemeni, Ii multumim lui Dumnezeu pentru toti sustinatorii nostri, biserici sau persoane. Va multumim anticipat pentru faptul ca ne veti comunica in urmatoarele saptamani gandurile/planurile Dv. cu privire la sustinerea lucrarii IMPACT Valea Cetatii in viitor. Ne va fi de mare folos daca pana la 20 iulie ne veti comunica intentiile Dv. cu privire la acest lucru! Fiti binecuvantati si rasplatiti din plin de Dumnezeu!!!
            Motive de rugaciune
            #  putere si intelepciune de la Dumnezeu, dragoste pentru oameni in pregatirea si in timpul evenimentelor evanghelistice din saptamanile viitoare
            # o binecuvantare speciala pentru zilele de 11-15 iulie cand un grup de 40 de persoane din Landau (Germania) condus de Harald Nickesh vor fi in misiune impreuna cu noi in Valea Cetatii
            # ganduri, idei si directie cat mai clara de la Dumnezeu in timpul perioadei de evaluare si planificare cu echipa de la sfarsitul lunii iulie
            # parteneri pentru IMPACT Valea Cetatii. Oameni care sa fie alaturi de noi in continuare in aceasta lucrare spiritual, sufleteste, material si financiar.


Dacă doriți să sprijiniți lucrarea noastră puteți folosi contul nostru deschis pe numele:
„Biserica Crestină după Evanghelie Petra” - Volksbank, Brasov

IBAN: RO58VBBU2511BV1274172701 - cont in RON
RO93VBBU2511BV1274171101 - cont in EURO
RO25VBBU2511BV1274173101 - cont in USD









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu