Newsletter nr.03 - Martie 2012

Newsletter cu imagini
Scrisoare de informare nr.03
Martie  2012

Dragi prieteni IMPACT Valea Cetatii,

        Vine, vine primavara/Se asterne-n toata tara/floricele pe campii/hai sa le adunam copii!!! Cred ca aceste versuri ce ne-au marcat unora dintre noi copilaria incep sa ne revina in minte zilele astea… Dupa o iarna destul de grea si lunga, in sfarsit vedem cate ceva din primele semne ale primaverii si aici in Brasov… Ziua e din ce in ce mai lunga, soarele din ce in ce mai curajos, zapada din ce in ce mai putina…
        Asta inseamna ca e timpul sa ne uitam putin inapoi spre ceea ce a fost in aceasta iarna aici la Impact Valea Cetatii si, in acelasi timp, sa privim cu incredere spre ceea ce Dumnezeu va face in noi si prin noi in lunile urmatoare!
        Ce-a facut Dumnezeu in vietile noastre in ultimele luni? Cum si cand ne-a mai vorbit Dumnezeu in ultima vreme? Atunci cand ne vorbeste o mai face in mod specific sau numai asa la modul general? Astea sunt niste intrebari care se ridica destul de des in ultima vreme aici la Impact Valea Cetatii. Faptul ca avem aceste intrebari certifica un lucru foarte important: suntem cercetati de Duhul lui Dumnezeu sa fim si sa facem lucruri conform cu ceea ce EL este si cu ceea ce EL vrea de la viata noastra!!!

        Deci, ce ne mai spune Dumnezeu in ultima vreme? Sa nu ne lasam invinsi de rau, ci sa invingem raul prin bine!!! Acesta este motto-ul pe care Dumnezeu ni l-a dat noua pentru intreg anul! Fiecarui rau i se opune un bine! Dumnezeu vrea sa stim si sa folosim in mod specific binele pentru invingerea fiecarui rau in parte!
        Dar ce mai face Dumnezeu in viata noastra in ultima vreme? Cu siguranta, cel mai bun lucru pe care Il face este ca ne convinge tot mai mult de valoarea pe care El o da relatiei noastre cu EL si unii cu altii. Obisnuim sa spunem din ce in ce mai des aici la Impact Valea Cetatii ca suntem si crestem in devenirea unei comunitati crestine relationale. Orice am face este legat de faptul ca Dumnezeu ne iubeste pe noi si ca noi suntem chemati sa-L iubim pe El, sa ne iubim unii pe altii si sa-i iubim pe ceilalti oameni.
        Daca veti vizita Impact Valea Cetatii in urmatoarea perioada, cu siguranta veti auzi despre aceste lucruri. Le-au auzit si le aud destul de des toti cei care participa la intalnirile noastre regulate sau la cele cu caracter special. Peste tot si intotdeauna, ce-i drept, in moduri diferite, noi spunem in principiu acelasi lucru: Dumnezeu ne iubeste si ne cheama sa ne iubim unii pe altii cu dragostea pe care EL ne-a dat-o noua! Dragostea Lui este cea care ne cheama la pocainta, la apropiere si cunoastere mai multa de Dumnezeu, la sfintenie si la traire demna de numele pe care-l purtam! Acest lucru  s-a spus si se spune aici la noi in mod repetat! Fie ca a fost vorba despre intalnirile cu caracter de advent, de pregatire pentru sarbatoarea nasterii D-lui Isus sau despre intalnirea speciala de Craciun. Fie ca a fost vorba despre intalnirile de femei sau de familisti care au fost organizate aici la noi in ultima vreme. Fie ca este vorba despre intalnirile de la clubul Micii Exploratori. Fie ca este vorba despre intalnirile publice regulate din fiecare Duminica dimineata sau despre intalnirile de rugaciune de miercuri seara… fie ca o facem prin invatatura, cantece sau rugaciune… fie ca o facem in timp ce ne ajutam unii pe altii printr-un proces de ucenicizare intentionat… Nu conteaza asa de mult CAND, CUM sau UNDE! Important este CE transmitem! Si ceea ce vrem sa transmitem cu toata increderea este ca suntem o comunitate relationala, centrata in Dumnezeu si Cuvantul Sau, focalizata pe primirea harului si dragostei lui Dumnezeu pentru noi si oferirea noastra in slujba lui Dumnezeu si a celorlalti oameni!
        Deci, ce ne vorbeste noua Dumnezeu? Nu avem voie sa complicam ceea ce EL a planuit si a facut sa fie simplu! Dumnezeu este dragoste! Ne-a chemat sa primim aceasta dragoste si sa o oferim mai departe! Multumim tuturor celor care ne ajutati prin sustinerea voastra sa fim purtatorii dragostei lui Dumnezeu in cartierul Valea Cetatii. Mica noastra comunitate a fost deja o binecuvantare pentru cativa oameni din cartier sau din alte parti, in general prieteni de-ai nostri, care au venit aici si au putut vedea si simti dragostea lui Dumnezeu din noi si aratata prin noi. Rugaciunea noastra este ca acesti oameni sa ajunga sa fie biruiti ei insisi de dragostea lui Dumnezeu. Sa o primeasca si sa se bucure din plin de ea!!!
        Multumim foarte ca sunteti parte a acestei intelegeri si umblari a noastra cu Dumnezeu. Nimic nu este mai important pentru noi decat sa stim ca Dumnezeu si oamenii Lui sunt de partea noastra. Multumim pentru cei care ne sustineti financiar in mod regulat sau ocazional! Multumim celor care va rugati impreuna cu noi pentru dezvotarea acestei lucrari. Va multumim daca va rugati pentru noi cei care suntem acum implicati si de asemeni pentru cei pe care Dumnezeu ii va alatura acestei echipe de plantare de biserica in viitor!
Dumnezeu sa va ajute sa fiti biruitori in toate, sa invingeti raul prin bine si sa fiti rasplatiti din belsug pentru tot binele pe care-l faceti pentru noi!!!
In numele Impact Valea Cetatii,
Leonard Bereholschi
         






Dacă doriți să sprijiniți lucrarea noastră puteți folosi contul nostru deschis de:
„Biserica Crestină după Evanghelie Petra” - Volksbank, Brasov
IBAN: RO58VBBU2511BV1274172701 - cont in RON
RO93VBBU2511BV1274171101 - cont in EURO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu